Commissies

Evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert veel activiteiten op de manage; o.a. de Ponykampen, de FNRS proeven, de vier- en achttallen en de clubkampioenschappen.

Leden van de evenementencommissie  zijn: Maaike van Schijndel.

 

Wedstrijdcommissie
Al jaren zijn de vele wedstrijdleden van de vereniging actief in de wedstrijdsport, met name in de dressuur. De wedstrijdcommissie regelt en ondersteunt de deelname van de leden aan de officiële wedstrijden in Heteren maar ook elders in de regio. Zij distribueren de wedstrijdagenda en coördineren de inschrijvingen. Ook leveren zij een belangrijke bijdrage aan de organisatie rondom de officiële wedstrijden die in De Fruithof in Heteren worden gehouden. De wedstrijdcommissie bestaat uit Tilly van Rees en Marian Heering.
 
Hinderniscommissie
Dan is er nog een hinderniscommissie die wordt vertegenwoordigd door Stefan de Muynck. De hinderniscommissie zorgt voor het onderhoud van het materiaal, het aanschaffen van nieuw hindernismateriaal en het opbouwen van het parcours voor de springwedstrijden. Al met al zorgen zij er dus voor dat er altijd mooi en veilig hindernismateriaal aanwezig