Homepagina

Wedstrijden

Rijlessen

Evenementen

Contact

Let op! Wij hebben een nieuwe emailadressen.
Voor vragen over de wedstrijden (FNRS en KNHS) mailen naar: wedstrijden@dehofruiters.nl
Voor alle overige vragen: info@dehofruiters.nl

Gezocht: iemand die (vrijwillig) wil helpen met het verder ontwikkelen en bijhouden van de nieuwe website www.dehofruiters.nl. Heb je interesse? Mail dan naar info@dehofruiters.nl

De landelijke Rijvereniging en Ponyclub "De Hofruiters" is opgericht in 1973 en telt inmiddels ruim 400 leden. Al deze leden dragen de paardensport ieder op hun eigen wijze een warm hart toe. Rijvereniging De Hofruiters vindt onderdak bij Manege De Fruithof in Heteren. Deze prachtige manege, gelegen in het hart van de Betuwe aan de oevers van de Rijn, biedt een scala aan faciliteiten die het mogelijk maakt de leden op veel manieren van paarden en de paardensport te laten genieten, dit doe je niet alleen tijdens de wekelijkse lesuren of buitenritten in de zomermaanden, maar zeker ook tijdens de vele evenementen die jaarlijks worden georganiseerd.

Neem eens een kijkje op onze site en ontdek dat wij veilige en leerzame paardrijlessen in een zeer verzorgde accommodatie te bieden hebben. En niet minder belangrijk: dat alles in een fantastische en gemoedelijke sfeer.